Tennislessen


14358833_161781334266213_7638754935726830245_n

Mijn naam is Sven Boers, 34 jaar en eigenaar van Drive Sport. Vanaf 6 jarige leeftijd actief als tennisser en sinds mijn 18e full-time tennistrainer. Gedurende mijn eerste aantal jaren als tennistrainer voornamelijk actief in regio Oldenzaal en Enschede als hoofdtrainer bij meerdere clubs voor Approach Tennis. In 2015 ben ik mijn eigen tennisschool gestart in de gemeente Hardenberg en Ommen. Inmiddels zijn daar 7 verenigingen bij aangesloten in Dedemsvaart, Ommen, Gramsbergen, Slagharen, Balkbrug en Lemelerveld.

Vanaf April komt daar TV Vilsteren bij waar wij ontzettend naar uitkijken. Samen met drie gepassioneerde collega tennis trainers doen wij er alles aan om de tennis in de regio Noord-Overijssel en Zuid-Drenthe zo goed mogelijk te stimuleren. Ons lesaanbod staat vooral in het teken van flexibiliteit en maatwerk. Wij bieden wekelijkse tennislessen aan voor alle niveaus en alle leeftijden. Onze lesvoorwaarden voor wekelijkse groepslessen staan op de website vermeld. Deze voorwaarden kenmerken zich vooral vanwege het feit dat we geen standaard seizoenen aanbieden. We bieden het gehele jaar tennistraining aan waarbij jullie als leden kunnen starten en stoppen wanneer je wilt. De kosten zijn er alleen voor de tennislessen waarbij je daadwerkelijk aanwezig bent.

Daarnaast bieden we ook specifieke thematrainingen aan in kleine groepen. Deze zijn specifiek ingericht op een onderdeel in het tennis en kan gereserveerd worden voor een vaste prijs. Tot slot organiseren wij een aantal keer per jaar verschillende workshops en tennisclinics. Hiervoor kan jij je apart inschrijven en worden vaak op één dag of weekend gepland. Hier behandelen we vaak verschillende onderwerpen die tijdens de reguliere training wat minder vaak aan bod komen. Zo hebben we afgelopen najaar een workshop gegeven over de verschillende mentale aspecten in wedstrijdtennis verband. Alle informatie kan je terugvinden op de website van TV Vilsteren.

In April zal mijn collega Thomas van Maanen gaan starten met de tennislessen. We reserveren in eerste instantie de maandag voor de tennislessen. Mocht deze dag niet uitkomen dan kunnen we altijd in overleg kijken welke alternatieven er zijn. Als eigenaar van de tennisschool ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen over de tennislessen en activiteiten. Thomas zal het aanspreekpunt worden voor de specifieke vragen over het aanmelden/afmelden voor de tennistraining.