Clubkampioenschappen 2017


Hallo sportliefhebbers,

 

Het is ons een waar genoegen om jullie het programma te presenteren van het 30e clubkampioenschap enkel. In dit programmaboekje vind u de deelnemers, de wedstrijdplanning en het wedstrijdreglement. Wij willen jullie vragen het reglement goed door te lezen, zodat iedereen op de hoogte is van dit reglement.

 

Omdat er te weinig animo is gekomen van dames die willen meedoen, spelen we alleen om de enkelspeltitel bij de heren. Er is 1 dame die meedoet in deze herenstrijd.

We spelen in 2 poules van 3. De nummers 1 en 2 in beide poules zullen op vrijdag 15 september een kruisfinale spelen en daarna doorgaan naar de finale en troostfinale.

Wij hebben er voor gekozen om een wedstrijd van 2 gewonnen sets te spelen. Voor iedere wedstrijd is in het wedstrijdschema minimaal 1,5 uur gereserveerd. Mocht het na 2 gespeelde sets 1-1 staan, wordt er een tiebreak tot de 10 punten gespeeld welke wordt gezien als 3e set.

 

Voor elke gewonnen set ontvangt men een punt. Bij een 2-0 stand krijgt de winnende speler dus 2 punten en de verliezende speler 0. Wanneer een tiebreak beslissing moet brengen zal de winnende speler ook 2 punten ontvangen, maar de verliezende speler 1 punt.

 

Tijdens de wedstrijddagen en speeltijden zal Rinus zoveel mogelijk proberen aanwezig te zijn om toegang te verschaffen tot de ballen die in de kantine staan. Mocht het gebeuren dat er geen toegang is, dan zullen de spelers zelf voor ballen moeten zorgen. Dus zorg dat je altijd een paar ballen in de tas hebt.

 

Lukt het niet om op genoemd tijdstip te spelen, neem dan contact op met je tegenstander om zo onderling een ander tijdstip voor de wedstrijd te regelen. Check het nieuwe tijdstip vervolgens eerst op de site: www.tvvilsteren.nl en geef daarna het gekozen nieuwe tijdstip door aan Koen Herbrink: sportcommissie@tvvilsteren.nl of 06-23863682, zodat het aangepast kan worden in het actuele speelschema.

 

De uitslagen en standen zullen zo goed mogelijk bijgehouden worden op de website, www.tvvilsteren.nl . Om de standen zo actueel mogelijk te houden, ontvangen we graag de uitslagen per mail/app/enz. Dit kan middels dezelfde contactgegevens als verschuivingen in het speelschema.

 

Wij van de sportcommissie wensen de deelnemers bijzonder sportieve en blessurevrije clubkampioenschappen toe en natuurlijk veel succes met de wedstrijden!!

 

Sportieve groet,

 

De Sportcommissie